Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 11

İKİZLER BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayı karışık durumda. Mars, Yengeçte; Satürn, Balıkta. Plüton, Kova'da. İlginç bir dönem. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor; hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz.

1150
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 12

Bu dönem tutkular öne çıkacak, yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz günlerdesiniz. Duygusal konulara daha ince bir yaklaşım göstereceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz.

1250
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 13

Ortak projeler içinde, aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle birlikte yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. Bireyselliğiniz ikinci planda kalacak, daha çok sosyal çalışmalar içinde bulunacaksınız. Verimli grup çalışmaları yapacaksınız. Sekizinci sağlık evinizi Plüton etkilemeye devam ediyor.

1350
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 14

Ayrıca, sağlık gezegeniniz Mars, 26 Mart'ta kadar kişisel evinizde daha sonra Yengeç burcuna geçiyor. 9 Mart'ta Satürn, Kova burcundan Balık burcuna ilerliyor. Kilo vermeye ve düzenli egzersiz yapmaya başlamalısınız.

1450