Margot Robbie'ye kadın düşmanı sözler - Sayfa 6

Cohen, Robbie’yi “sadece karakter için soyunduğunda bile seksi ve kendi halinde” olarak tanımladıktan sonra şu cümleleri kurdu: “Birkaç dakika sessizce oturduk. O bir şeyler düşünüyordu, bense başka şeyler.”

628
Margot Robbie'ye kadın düşmanı sözler - Sayfa 7

SOSYAL MEDYADAN ATEŞ PÜSKÜRDÜLER Rich Cohen, sadece cinsiyetçi ve kadın düşmanı sözlerinden dolayı değil, Avustralyalı yıldızın ülkesiyle ilgili yazdığı sözlerden dolayı da eleştiri oklarının hedefindeydi. Cohen’in Avustralya’yı “Amerika’nın 50 yıl önceki hali”, Avustralyalıları da “geride kalan insanlar” olarak tarif etmesi sosyal medyada büyük öfkeye yol açtı.

728
Margot Robbie'ye kadın düşmanı sözler - Sayfa 8

Cohen’in makaledeki sözleri şöyleydi: “Margot Robbie bir Avustralyalı. Onu anlamak için bunun anlamını düşünmelisiniz. Avustralya Amerika’nın 50 yıl önceki hali, güneşli, yavaş, atalarınızı görmek için gideceğiniz atalarınızın yeri.” Avustralya’yı anlatırken, “Kanguruların ve dingoların (Avustralya’ya özgü bir vahşi köpek) bebeğinizi yiyeceği yer” şeklinde bir tanımlama da kullanan Cohen’in sözleri Avustralyalı Twitter kullanıcılarından büyük tepki çekti.

828
Margot Robbie'ye kadın düşmanı sözler - Sayfa 9

928