Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi' - Sayfa 9

Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığıyla ilgili de konuşan Yavaş şunları kaydetti: "Ben istemedim değil, Erdal Beyin adaylığından haberim yoktu. Başka isim önermiştim sadece yoksa Erdal Beyle daha önceden tanışırız. Dizilerinde Ankara’nın reklamı yapılıyor diye dizilerine destek olduk. Sevdiğimiz bir insandır. Tek hedefimiz Ankara'da ilçe sayımızı arttırmak, inşallah Erdal Bey ile arttıracağız."

911
Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi' - Sayfa 10

"Erdal Bey anketlerde önde görünüyor. Siyaset herkese açık, onlarda boşuna sanatçı olmuyorlar. Belli özellikler ile kamuoyuna çıkıp beğeni alıyorlar. Erdal Bey istekli, başarılı olacağına inanıyorum. Belediye başkanının kapısı herkese açık olmalıdır. Sosyal medya üzerinden çok rahat ulaşıyorlar. 153 hattımız var, ilk seçildiğimde günlük 2-3 bin talep geliyordu, bunların bir kısmına ben kendimde dönüyordum. Sosyal medyanın artmasıyla insanlar artık sosyal medyadan ulaşıyorlar."

1011
Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi' - Sayfa 11

Işık'ın "İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinde dahliniz ne kadar oldu?" sorusunu Yavaş "Oldu biraz, daha önceden çalışma yapmıştık. Bütün ilçelerde tek tek muhtemel adayları yan yana koyup çalışma yaptık. En çok oyu alma potansiyeli olan isimleri partinin önüne koyduk, kabul ettiler. Benim önerdiğim isimlerden bir çoğu ilçe teşkilatı tarafından da kabul görüp onaylandığı için genel merkezde kabul edildi." cevabını verdi.

1111