Politika
12 Mar 2022 20:58 Son Güncelleme: 12 Mar 2022 21:01

Mansur Yavaş hakkında flaş iddia! "Cumhuriyet tarihinde böyle bir kadrolaşma yok"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan katıldığı bir programda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 11 bin kişiyi işe aldığını iddia etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 4 Nisan 2019 tarihinden itibaren yaklaşık 11 bin kişiyi işe aldığını öne sürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu kadar kısa süre içerisinde 11 bin kişiyi işe almasının rekor olduğunu belirten Özcan “Cumhuriyet tarihinde böyle bir kadrolaşma yok” dedi. CHP ve İYİ Parti teşkilatlarından gelen referansla işe alım yapıldığını belirterek “Bu kadar işçinin yıllık maliyeti bir katrilyondur. Bu kadar kişiyi alarak partizanlık yaparsanız bir metre metro yapamazsınız. Ankara’ya bir çivi çakamazsınız . Bir tek kreş bile yapamazsınız. Varsa yoksa algı yaparsınız” diye konuştu.

İKİ ROZET BİRDEN TAKTI

Yavaş’ın ben büyük proje yapmayacağım ama Ankara’yı rozetsiz yöneteceğim dediğini belirten Özcan Mansur Bey bu uygulamasıyla yakasına iki rozet birden taktığını belirterek bu rozetler İYİparti ve CHP rozetidir” diye konuştu.