Gündem
14 Ağu 2024 07:20 Son Güncelleme: 14 Ağu 2024 11:06

'Mansur Yavaş cephesi' ile ilgili flaş gelişme! ‘O bitti demeden bitmez…’

Mansur Yavaş’ın kendini Ekrem İmamoğlu’ndan ayrıştırdığını ileri süren Abdulkadir Selvi, dikkat çeken bir detayı paylaştığı bugünkü yazısında “Mansur Yavaş bitti demeden bu yarış bitmez...” ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mansur Yavaş cephesinde ‘ilginç bir gelişme’ yaşandığını yazdı.

Ekrem İmamoğlu’nun, Paris’te haftalığı 249 bin Euro’ya kiralanan ‘İstanbul evi’ ve paranın su gibi aktığı gösterişli kutlamaların yapıldığı geceler nedeniyle eleştirilirken Mansur Yavaş’ın “Paris gezisini şahsi bütçemizden karşıladık” diye açıklama yaptığını hatırlatan Abdulkadir Selvi, söz konusu hamlenin seçim kampanyası için şimdiden ekilen tohumlar olduğunu ileri sürdü.

“Mansur Yavaş tam bir sakin güç. Mansur Yavaş hızla kendisini Ekrem İmamoğlu’ndan ayrıştırıyor. Kimse Mansur Yavaş’ı hafife almaya kalkışmasın” diyen Selvi, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Anketlerde Ekrem İmamoğlu’nun önünde çıkıyor. Ekrem İmamoğlu küreselci, Mansur Yavaş ise yerli ve milli ile propaganda yapılıyor. Mansur Yavaş bitti demeden bu yarış bitmez...”

Abdulkadir Selvi’nin ‘Ekrem İmamoğlu cephesinde tedirginlik’ başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

Mansur Yavaş cephesinde ilginç bir gelişme yaşanıyor. Mansur Yavaş, kendini Ekrem İmamoğlu’ndan ayrıştırıyor. Özgür Özel, Paris Olimpiyatları’na giderken, “Sağıma Mansur Yavaş’ı, soluma Ekrem İmamoğlu’nu alıp birlikte fotoğraf vereceğiz” demişti. Voleybol maçı sırasında üçü birlikteydi. Ama Mansur Yavaş’ın, maçtan sonra hızlıca salonu terk ettiği yazıldı. Paris’te tek başına gezmeyi tercih ettiği söylendi. İmamoğlu ile birlikte fotoğraf vermemeye çalıştı. Ama asıl ayrışma o değildi.

İMAMOĞLU’NA PARİS ÇALIMI

Ekrem İmamoğlu, Paris’te haftalığı 249 bin Euro’ya kiralanan “İstanbul evi” ve paranın su gibi aktığı, gösterişli kutlamaların yapıldığı geceler nedeniyle eleştirilirken, Mansur Yavaş, “Paris gezisini şahsi bütçemizden karşıladık” diye açıklama yaptı. Bunlar seçim kampanyası için şimdiden ekilen tohumlar.

O BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Mansur Yavaş tam bir sakin güç. Mansur Yavaş hızla kendisini Ekrem İmamoğlu’ndan ayrıştırıyor. Kimse Mansur Yavaş’ı hafife almaya kalkışmasın. Anketlerde Ekrem İmamoğlu’nun önünde çıkıyor. Ekrem İmamoğlu küreselci, Mansur Yavaş ise yerli ve milli ile propaganda yapılıyor. Mansur Yavaş bitti demeden bu yarış bitmez...