Spor
19 Kas 2023 00:11 Son Güncelleme: 19 Kas 2023 00:16

'Manchester United'ın kalecisi Onana Galatasaraylı ismi dolandırdı' iddiası

Galatasaray Kongre Üyesi Avukat Kerim Bahadır Şeker, Manchester United’ın kalecisi Andre Onana ve birkaç futbolcunun kendisini dolandırdığını iddia etti. Şeker, Onana'nın da bundan dolayı Türkiye'ye gelmemek için Kamerun'un Mauritius'a karşı oynadığı maçta sakatlık numarası yaptığını ileri sürdü.

Şeker, futbolcular Andre Onana, Danny Nounkeu ve Cedric Leandre Tchoumble Fankam tarafından dolandırıldığını ve haklarında pazartesi günü İstanbul Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunacağını X sosyal medya hesabından duyurdu.

Şeker, X'ten yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

🔴Manchester United Kalecisi, ANDRE ONANA SAKATLANMA ROLÜ YAPIYOR! ❗Türkiye'de TUTUKLANACACAĞINI BİLDİĞİ İÇİN, İstanbul'daki GALATASARAY maçına gelmemek adına rol yapıyor! Şahsımı, futbolcu Dany Nounkeu ve Cedric Leandre Tchoumbe Fankam ve birkaç arkadaşıyla birlikte dolandıran André Onana ONANA isimli futbolcu hakkında pazartesi günü İstanbul Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunacağım. Tüm kamuoyuna duyurulur! Dipnot: Fake vs. değil bizzat kendilerinin olduğuna dair ses kayıtları, ekran görüntüleri ve mesajlaşmalar mevcut.


Manchester United ve Galatasaray kulüpleri henüz açıklama yapmazken 29 Kasım’da Galatasaray’ın evinde ağırlayacağı Manchester United’ta Andre Onana’nın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.