Mahkemeden Deniz Akkaya'ya şok karar! Kızı Ayşe’nin raporundaki iddialar hayrete düşürdü - Sayfa 7

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Deniz Akkaya'nın açıklamalarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı, gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenilmişti.

720
Mahkemeden Deniz Akkaya'ya şok karar! Kızı Ayşe’nin raporundaki iddialar hayrete düşürdü - Sayfa 8

Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

820
Mahkemeden Deniz Akkaya'ya şok karar! Kızı Ayşe’nin raporundaki iddialar hayrete düşürdü - Sayfa 9

Ünlü manken kızının devlet korumasına alınmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşarak "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" dedi. Türkiye'nin gündemine oturan olayda yeni gelişmeler yaşandı.

920
Mahkemeden Deniz Akkaya'ya şok karar! Kızı Ayşe’nin raporundaki iddialar hayrete düşürdü - Sayfa 10

Babasının kızının velayeti için devreye girdiğini söyleyen Akkaya, ateş püskürerek, "Ben bugün bu konuyu sakince aramızda kapatıp, adı ergenlik olan bu sorunu çözmek için profesyonellerle konuşmaya niyet etmiştim. Fakat barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı bana dava açmak için ikna etmiş. Benim avukatıma, babamın benim kızımın velayetini alması için vekalet vereceğini söylemiş. Bu bilginin sabah gazetecilere bildirileceğini bildiğim için bu yayını açtım. Aklı selim aile bireylerimiz, kuzenim babamı arayarak benim ve kızımın çok zarar gördüğünü söyledi ve babamı defalarca uyardı. Kuzenim, 'Deniz ile kızı sorunlarını çözerler, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz dedikçe babam, 'Deniz'i hapse attıracağım' dedi."

1020