Magazin
20 Kas 2007 06:29 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:51

MAHALLENİN NAMUSU NEREDE KALDI?..TÜRK KIZINI YATAĞA ATAN F1 PİLOTUNU HÜRRİYET ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!..

Mahalle baskısı haberleriyle aylarca gündemi meşgul eden Hürriyet, Hamilton isimli F1 pilotunun Türk kızı Cemre Mirel'i nasıl "sevdiğini" en ince detaylarıyla sürmanşetine taşıyarak mahallenin namusu kavramını unuttuğunu gösterdi.

Yatakta da pistlerdeki gibi hızlı

Başarılı İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton´ın 11 ay birlikte olduğu Türk kızı Cemre Mirel ünlü yarışçıyla yaşadığı yatak sırlarını The Sun gazetesine anlattı. Londra´da bir gece kulübünde tanıştıklarını söyleyen Miss Turkey Finalisti Mirel, bir hafta boyunca Hamilton´ın kendisini kurye şoförü olarak tanıttığını belirtti. 20 yaşındaki Mirel "Aslında bir yerlerden tanıdık geliyordu. Ama, kim olduğunu bir türlü çıkaramıyordum. Tam bir hafta sonra beni yemeğe götürdü ve orada gerçek kimliğini söyledi" dedi.

Arabada sevişmek istedi

Cemre Mirel, Hamilton´ın kendisine McLaren takımı tarafından verilen siyah bir Mercedes´te sevişmek istediğini ama bunu kabul etmediğini söyledi.

Hamilton´ın kendisine sürekli seks fantezileriyle ilgili SMS gönderdiğini söyleyen Mirel "Özellikle sekreter kılığına girmemi arzu ediyordu" diye konuştu. "Hamilton, çıplak vücudumdan bir şeyler yemeğe bayılırdı" diyen Mirel şampiyon pilotun aynı zamada bir "hijyen manyağı" olduğunu da anlattı.

Hamilton´ın hijyen takıntısına örnek veren Cemre Mirel "Her sevişmeden önce duş almamı istiyordu" diye konuştu. Hamilton´un kendisine motor sporlarından hoşlanmadığını söylediğini anlatan Cemre Mirel "Lewis, işi olmasa bu sporla hiç ilgilenmeyeğini söylerdi" diye konuştu. Cemre Mirel, Hamilton´ın Jodia Ma adlı sevgilisinden yeni ayrılmış olduğunu söylediğini de sözlerine ekledi.

Pedikürümü kontrol ederdi
Mirel Hamilton´ın ayaklarla ilgili tuhaf bir fobisi olduğunu söyleyerek "Sevişmeden önce ayaklarıma pedikür yaptırmamı isterdi. Beni yatağına almadan önce ayaklarımın bakımlı olup olmadığını kontrol ederdi" diye konuştu.

Cemre Mirel, şunları söyledi: "Gözlerimi bağlar ve vücudumla oynardı. Çıplak vücudumdan meyve yemeye bayılırdı. Bazen bayat bir muzla idare etmek zorunda kaldığımız olurdu." Mirel´in söylediğine göre Hamilton tam bir ´hijyen manyağı´ Seviştikleri her gecenin sabahında Hamilton´ın kendisine "Ne şeytansın, bütün gün senin yanında kalmak istiyorum" dediğini anlatan Cemre Mirel Hamilton´ın muhteşem bir vücudu olduğunu da sözlerine ekledi.

Genç manken "Lewis benimle sinemada sevişmeyi çok istiyordu. Ama ben bunu yapmadım" diye konuştu. Hamilton´ın kendisine "Lezzetli Türk lokumu, sen Cadburry çikolatasından bile daha lezzetlisin" dediğini anlatan Cemre Mirel "Lewis Hamilton yatakta o kadar iyi ki. Ona 10 üzerinden 11 veriyorum" dedi. Mirel, Hamilton´ın kendisine yazdığı ve "seksi poponu özledim" SMS mesajını da The Sun gazetesinin muhabirlerine gösterdi.
http://www.pkseio.ru/sc