Medya
24 Haz 2012 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:49

"MAGAZİN SERVİSLERİ 'BEREN SAAT' İŞGALİ ALTINDA!"

Haber olma ve haber oldurma konusunda mahir bir şampiyonumuz daha var:

Magazin sayfalarına göz gezdirirken

- Hangi sayfayı açsam Beren Saat… Hangi başlığa tıklasam Beren Saat… İki ihtimal var: BİR: Beren Saat’ın işini bilen bir basın danışmanı var. İKİ: Gazetelerin magazin servisleri iflah olmaz Beren Saat hayranları tarafından işgal edilmiş durumda.

- Haber olma ve haber oldurma konusunda mahir bir şampiyonumuz daha var: Tuba Ünsal. Parti veriyor, haber oluyor… Kitap yazıyor, haber oluyor… Midesi bulanıyor, haber oluyor… Köşe yazıyor, haber oluyor… Hiçbir şey yapmasa Nişantaşı’nda gezerken yakalanıyor ve yine haber oluyor. Sekiz günlük deneyimimin sonucunu açıklıyorum: Sekiz gün içinde bir tek gün bile boş geçmedi Tuba Ünsal için…

- Bir magazin ünlüsü, “Bakın, benim selülitim yok” diye fotoğraf çektirip demeç patlatmış… Kendisine acıdım… Gerçekten acıdım.

- Mehmet Ali Erbil’in ‘yakalandığı’ kadınlarla ilgili olarak yaptığı “Kardeşim olur”, “Dayımın kızıdır”, “Kankamdır” tarzı açıklamalarını ben bir tür ‘magazin basınıyla kafa bulma’ olarak yorumluyorum. Bu açıdan birazcık ‘sevimli’ bile kaçıyor.

- Açıyoruz sayfaları, gördüğümüz şu: Hülya Avşar’ın kızı Zehra… İbrahim Tatlıses’in oğlu İDO… Bizim nesil Hülya ve İbo haberleriyle büyüdü… Bizden sonraki nesiller de bu ikisinin kızı ve oğluyla büyüyecek… Galiba… Herhalde… Sanırım…

- Kıvanç ağlamış… Savcı öldürülmüş… Pargalı isyan etmiş… Kaptan çekip gitmiş… Dizilerin sezon sonu finallerinde yapılan numaraların magazin basını tarafından coşkuyla selamlanması karşısında elimden başka bir şey gelemediği için sadece gülümsüyorum.

Ahmet HAKAN / HÜRRİYET