Leyla ile Mecnun’daki 9 yıllık küslük ortaya çıktı! Birlikte çekilen sahneleri yoktu... - Sayfa 6

Set çalışanlarına karşı sürekli kaba tutumlar içinde olduğu ve mobbing yaptığı öne sürülen Ahmet Mümtaz Taylan’la yardımcı yönetmenin kavgasının bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi.

613
Leyla ile Mecnun’daki 9 yıllık küslük ortaya çıktı! Birlikte çekilen sahneleri yoktu... - Sayfa 7

tv100'de yer alan habere göre 'Leyla ile Mecnun'un dağ başında çekilen bir sahnesinde yardımcı yönetmen, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sürekli bağırmasına ve hakaretlerine dayanamayıp “Yeter, artık senin bağırmalarına, aşağılamalarına katlanamıyorum, evli barklı adamım ben" deyip çekim ortasında ekibiyle beraber işi bıraktı ve yine aynı sezonda set amiri birkaç kez “Ekibime küfretme” diyerek Taylan’ın üzerine yürüdü ve yumruklaşma son anda önlendi.

713
Leyla ile Mecnun’daki 9 yıllık küslük ortaya çıktı! Birlikte çekilen sahneleri yoktu... - Sayfa 8

Cengiz Bozkurt yaşanan tüm bu olayların ardından “Adam güle oynaya çekeceğimiz dizinin her gününü bize zehir etti, ben bu adamla hiçbir yerde sete çıkmam” diyerek Taylan’ın olduğu setlerde çalışmayacağını duyurdu.

813
Leyla ile Mecnun’daki 9 yıllık küslük ortaya çıktı! Birlikte çekilen sahneleri yoktu... - Sayfa 9

Üstelik Netflix Türkiye’ye ilk giriş yaptığı dönem yerli projelerine ‘Leyla ile Mecnun’ ile başlamak istediği, tüm ekibin bu teklifi kabul etmesine rağmen Cengiz Bozkurt “Hayır” dediği için dizinin çekilemediği öğrenildi.

913