Dünya
06 Eyl 2022 09:52 Son Güncelleme: 06 Eyl 2022 10:22

Lana Rhoades'den olay iddia! Çocuğunun babası NBA yıldızı mı?

Yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, yaptığı açıklamayla Amerika gündemini sarstı. Doğan çocuğunun babasının NBA yıldızı olduğuna yönelik yapılan göndermeler sonucu iddiaların ardı arkası kesilmedi.

Amerikalı eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile 8 aylık oğlu Milo Rhoades’un gizemli NBA oyuncusu babasına göndermede bulundu.

Lana Rhoades, Instagram üzerinden yaptığı videolu paylaşımda yazdıkları ile oğlunun gizemli NBA oyuncusu babasına göndermede bulundu.

Videoda 8 aylık oğlu Milo ile olan Lana Rhoades şunları yazdı:

"Tanrıya yemin ederim ki NBA oyuncularının iyi insanlar olduğunu düşünmüştüm. Ve bilirsiniz sonra ona hamile olduğumu söyledim. O ise bana gidip kendimi becermemi söyledi."

Gönderinin altında konuyu tartışan insanlar ise bu gizemli babanın Brooklyn Nets oyuncularından Kevin Durant veya Blake Griffin olabileceğini iddia ettiler.

BABASINI AÇIKLAMADI
Geçtiğimiz yıl Lana Rhoades hamilelik haberini takipçileri ile paylaştığında bebeğin babasının kim olduğu merak konusu olmuştu.

Eski yetişkin film yıldızı konu hakkında sessiz kalırken geçtiğimiz aylarda bebeğin babasının Amerikalı yazar Mike Majlak olduğu iddia edilmiş Majlak ise bu söylentileri kesin bir dille yalanlamıştı.

Majlak’ın dedikoduları reddetmesinin ardından ise Amerikalı Youtuber Logan Paul bir podcast sırasında Lana Rhoades’un oğlunun babasının büyük bir NBA yıldızı olduğunu söylemişti.