Kraliyet Prens Philip'i son yolculuğuna uğurladı! İşte törenden dikkat çeken detaylar - Sayfa 4

PRENS WILLIAM İLE HARRY YAN YANA YÜRÜMEDİ

Törende Prens William ile Harry törende yan yana yürümeyecek. Aralarına kuzenleri girecek olan ikilinin arasında, törenin başından sonuna kadar halaları Prenses Anne'in oğlu Peter Phillips bulundu. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise ikinci bebeğe hamile olduğu için törene katılmadı. Doktorunun ABD'den seyahate izin vermediği için törene gidemediği söylense de Oprah Winfrey röportajında aileye yönelttiği sert eleştirilerden dolayı gelmediği düşünülüyor.

440
Kraliyet Prens Philip'i son yolculuğuna uğurladı! İşte törenden dikkat çeken detaylar - Sayfa 5

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan törene dair detaylar gelmeye başlarken tüm dünya da gözünü Windsor Kalesi'nde bulunan St George's Kilisesi'ne çevirdi. Törene siyah ciple geldiği görülen ve basının odaklandığı isimlerin başında gelen Cambridge Düşesi Kate Middleton da ölüm haberinin ardından ilk kez görüntülendi.


540
Kraliyet Prens Philip'i son yolculuğuna uğurladı! İşte törenden dikkat çeken detaylar - Sayfa 6

KRALİÇE'NİN İNCİLERİNİ TAKTI

Üç çocuk annesi Kate, cenaze töreni için eşi Prens William ile Windsor'a giderken siyah bir yüz maskesi ve dantel duvaklı bir şapka tercih etti. Fotoğrafları çekilen Kate Middleton'ın Kraliçe'nin incilerini de taktığı dikkat çekti. Kraliçe'nin kendi koleksiyonundan Japon İnci Gerdanlık Kolyesi, bir zamanlar Kate'in merhum kayınvalidesi Prenses Diana tarafından 1982'de Hollanda için düzenlenen bir devlet ziyafetinde takılmıştı.


640
Kraliyet Prens Philip'i son yolculuğuna uğurladı! İşte törenden dikkat çeken detaylar - Sayfa 7

Öte yandan arabanın arka koltuğunda görüntülenen Kate Middleton, Kraliyet ailesine girdiğinden günden bu yana bugün ilk kez böylesi büyük bir cenazeye katıldı.


740