Medya
08 Ara 2014 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Köşesinde o iki gazeteciye yer vermedi, herkesi şaşırttı!

Faruk Bildirici geçen haftanın en çok konuşulan röportajına imza atan gazetesi yazarı Ahmet Hakan ve Ayşe Arman hakkında bu haftaki köşesinde tek bir kelime yazmadı.

Ahmet Hakan'ın Yavuz Bingöl ile yaptığı röportajda, Bingöl'ün sözlerini anlamlı hale getirmek için kısalttığı, cümlelerini birleştirdiği ve röportajı köşesine taşırken, röportajda sormadığı soruları sormuş gibi yeniden düzenlediği eleştirileri, Bingöl'ün söyledikleri kadar çok tartışılmıştı.

Ayşe Arman ise Mankenler Kraliçesi olarak da bilinen Aslı Baş'ın şüpheli ölümünden sonra yürütülen soruşturmada faillerden biri olarak görülen isimle yaptığı telefon görüşmesi yüzünden eleştiriliyordu. Telefon görüşmesinde, röportaja dair konuşan Arman, "Mahkemeler burada kendilerine baskı yapıldığını düşünür mü acaba?" sorusuna ise "Yargıya karışmak haddimiz değil. Gıcık alıyor adamlar." diye yanıt vermişti.

Gazetesinin iki ismi medya gündeminde önemli bir tartışma konusu olmasına rağmen Hürriyet okur temsilcisi Bildirici'nin bu iki konuya da köşesinde tek bir satır bile yer vermemesi ise herkesi şaşırttı.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz...