Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 8

Jeodezik haritaya da baktığımız zaman bizim bulunduğumuz bölgeden Türkiye'yi ilgilendiren çok önemli bir iz düşüm var. Ankara her şeyin merkezinde çünkü etrafımız ateş çemberi.

815
Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 9

İran üzerinden geçen o bölgede siber saldırılar, nükleer tesislere yönelik saldırılar çünkü nükleer uranüsle çok alakalı. Bu çok çok daha baskın bir şekilde konuşulacak tehdit unsuru olacak ya da gerçekten o bölgede bunu göreceğiz. 24 Nisan ve takip eden iki hafta bu haritanın etkisi geçerli ve özellikle 25 Nisan'a bu manada tabii dikkat çekmek isterim." dedi.

915
Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 10

SİNSİ SALDIRILAR SÖZ KONUSU

Dolunayda dikkat edilmesi gereken konulardan bahseden Döşer "Akrepteki Dolunay 4 derece akrepte olan plütona dik açıda olacağı için sağlık konusunda bugün size anlatacağım şeyler var. Genital bölgeyi özellikle kollamız gerekir.

1015
Koronavirüsü tahmin etmişti! Ünlü astrologdan korkutan uyarı! - Sayfa 11

Bu gerçekten kritik kriz getiren bir dolunay. Sinsi saldırılar. Mesela diyeceğiz ki 'Aman hesaplarınızı iyi kollayın', 'Banka hesaplarınıza dikkat edin', bankalarla ilgili riskler gene devam edebilir. Özel iletişim hesaplarınızı, sosyal medya hesaplarınızı kollayın.

1115