‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 15

Bu konu hakkında konuşmaktan çekinmediğin için soruyorum; bir ilişkin vardı ve beraber çalışıyordunuz. İlişki bitti, halen beraber çalışıyorsunuz. Zor olmuyor deme!

- 14 yaşında olmadığımız için zor olmuyor. Profesyonel insanlarız. Zaten zorlansak başka bir çözüm bulurduk.

1521
‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 16

Senin programına kendini göstermek, daha doğrusu ünlü olmak için gelenlere çok tanık oldum ben. Samimi olmadıkları da aslında belli oluyor. Ne diyorsun, var mı kendilerini gösterme şansları? Bir fırsat mı “Konuşanlar” programı onlar için?

- Bence kendini göstermek amacıyla gelenler başarısız oluyor. Bu niyetle gelip hiç etki etmeden dönen birçok kişi hatırlıyorum. Bizim program daha çok samimiyetle hikâyelerini anlatan, eğlenmekten başka hesabı olmayanların başarılı olduğu bir yer. Sadece şöhret için gelenlerin hikâyeleri zorlama olabiliyor.

1621
‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 17

Son günlerde “Ünlü olmayı meslek sananlar var” açıklamasını çok tartıştık. ‘Ünlülük’ bir meslek mi?

- Tabii ki değil. Hatta donanımsız bir insanın başına gelirse tuzağa dönüşebiliyor. Bir değer yaratıp bu sebeple ünlü olursan, hayatın olumlu anlamda gelişir. Ama altı dolu olmayan bir ünlülüğün sonu kaçınılmaz çöküş oluyor.

1721
‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 18

Şu Will Smith olayını nasıl yorumluyorsun? Chris Rock’ın yerinde olsan nasıl davranırdın o yumruk karşısında? Ya da Will Smith olsan ne yapardın?

- Will Smith’in yaptığı tartışmasız vandallık. Oscar’ın itibarını zedeledi. Chris Rock’ın yaptığı şaka sert değil bu arada. Orada roast kültürü var. Amerikan başkanı dahil herkese inanılmaz ağır şakalar yapılıyor. Ayrıca Will Smith’in yaptığı, o törene gelen sinemacılara da saygısızlık. Törende bir sürü güzel şey vardı. Bu gerizekâlı hareket yüzünden gölgede kaldı. Mesela kadın bir yönetmen ödül aldı ve biz onu erkek şiddeti yüzünden konuşamadık. Töreni hazırlayan emekçilere haksızlık yapıldı. Bütün hazırlıklar gölgede kaldı, konuşulmadı.

1821