‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 11

Unutamadığın bir bayram anın vardır diye düşünüyorum...

- Var ama öne çıkan bir anıdan ziyade genel olarak mutluluk hissiyatı var bayram anılarımda. Gerçi 3 yıldır eski neşem yok bayramla ilgili. Çünkü babamın mezar ziyaretiyle başlıyor bayramlar artık.

1121
‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 12

Anneler hep der ya, “Oğlum onlar kendini kurtarır, olan sana olur” diye. Seninki de diyor mu böyle? Endişeleniyor mu senin için?

- Benim sayısalım çok iyiydi, annem de ilk başta ona üzüldü “Neden sayısalla ilgili bir iş yapmıyor” diye. Zamanla bu işteki tutkumu görünce değişti fikri. Şimdi birçok kişinin beni sevmesi hoşuna gidiyor. Zaten idmanlı benim annem. Evden, çocukluktan tanıdığı Hasan Can’ı görüyor ekranda da.

1221
‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 13

 Güngören’den yani büyüdüğün yerden sık sık bahsediyorsun. Bir insanın yetiştiği yer kariyerinde önemli mi sence?

- Biraz da hangi meslekte kariyer yaptığına bağlı galiba. Benim gibi anlatıcıysan çok önemli. Çünkü o reflekslerle sahaya çıkıyorsun. Sokaktan gelmek büyük avantaj sağladı bana. Çok hikâye birikti.

1321
‘Konuşanlar’ Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı itirafı! ‘İnanamadım’ diyerek açıkladı… - Sayfa 14

Programında bazı kalıp soruların var. Onlardan birini sorayım sana... Birini etkilemek için yaptığın en ilginç şey ne?

- Ben tutku adamıyım. Eski ilişkilerimde partnerimi etkilemek için kendimi zorluyordum genelde. Sırf kız arkadaşımı 1 saat görmek için şehir dışına gitmekten tut, buz gibi havada kilometrelerce yürüyüp kızı göremeden dönmek gibi bir sürü örnek var. Bu anlattıklarım, daha coşkulu zamanlarımda tabii! (Gülüyor) Şimdi birini etkilemek için ekstra bir şey yapmayı dürüst bir yaklaşım gibi görmüyorum. Partnerler ilk adımdan itibaren birbirlerinin en yalın halini bilmeliler. Ki bu hallerinden de hoşlanırlarsa zaten o ilişki devam eder. 

1421