Magazin
07 Ağu 2011 02:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

KONUŞAN DİNGİLLER KAPATIN ÇENENİZİ! REYHAN KARACA İSYAN ETTİ!

Kimse Yok Mu Derneği'nin ekibiyle önceki hafta Sudan'a giden ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, Twitter'da kendisini reklam yapmakla suçlayanlara sert çıktı.

Bölgede yardıma muhtaç insanlara yiyecek ve sağlık malzemeleri götüren ünlü şarkıcı, Sudan'dan sert açıklamalar yaptı. Amacının reklam yapmak olmadığını belirten Karaca şöyle konuştu, "Oturduğu yerden k.çını kaldırmayıp, beni eleştiren dingillere bir çift lafım var! Kaldırın k.çınızı da, siz de bir şeyler yapın ya da kapatın çenenizi. Reklam için koluma birini takıp bir poz vermem yeterli. Dünyanın bir ucuna Ramazan vakti gelmek için deli olmak lazım."

HAYAT BENİM, SİZE NE!
Türkler'in açlığa duyarlı bir millet olduklarını belirten Karaca, "Sudan'da sömürge var. Yemek yok, su yok. Bir şişe su ile insanlar burada banyo yapıyor. Çocuklar susuzluktan ölüyor. Siz de diyorsunuz ya! Türk milleti olarak vicdanlı bir toplumuz biz. Elimizdekini, cebimizdekini, aç gördüğümüzde hemen paylaşırız. Benim ülkemde, başında akbaba beklerken açlıktan yere oturmuş bir yaşında çocuk resmi yok. Allah'ıma şükürler olsun. Sudan'da insanlar torbalarla kuru ekmek alıyorlar, sanki et bulmuş gibi seviniyorlar. Bir damlacık eti güneşte kurutup su ve ekmek katıp bir yıl boyunca yiyorlar. Ya deli olmanız gerekli ya da idealist! Ben her ikisiyim. Bu benim hayatım. Size ne? Açın da internette Somali ve Sudan'daki acı hayatlara bakın, ondan sonra konuşun" diye konuştu.

ÇIPLAK POZ MU VEREYİM!
Kendisini eleştirenlere çok kızan ünlü şarkıcı, "Facebook'u kız bulmak için, Twitter'ı hakaret etmek için kullanan bir topluma dönüşüyoruz. Ağır kolit ve astım problemim olduğu için doktorumun 'Gitme' uyarısına rağmen buraya geldim. Burada çıplak fotoğraflar çeksek, gece klüplerinden yayın yapsak bayılırsınız. Ne oldu açlıkla yüz yüze mi geldiniz? Allahın Afrika'sına, açlığa, sefalete tatil için gelmedim. Sizinle bunları paylaşıyorum ki görün diye! İşine gelmeyen takip etmesin. Aptallığın lüzumu yok" dedi.

Başak Çokan/Sabah