Gündem
11 Eki 2024 12:40 Son Güncelleme: 11 Eki 2024 12:45

Komşularına kızan esnaf, seks shop açtı!

Nazilli'de dükkanını kiraya vermek isteyince komşularıyla sorun yaşayan Mehmet Uyaroğlu, yaşadığı gerginlik sonrası ilginç bir karar aldı ve evinin altına bir seks shop açtı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşanan ilginç bir olay bölge halkını şaşırttı. İsabeyli Mahallesi'nde esnaflık yapan Mehmet Uyaroğlu, iki yıl önce dükkanını bir kurumsal firmaya kiraya vermek istedi. Ancak bu kararı, komşularının tepkisiyle karşılaştı ve aralarında gerginlik başladı.

KOMŞULARLA ANLAŞMAZLIK SEKS SHOP AÇTIRDI

Yaşanan bu anlaşmazlık, Uyaroğlu’nun çevresine tente yapmak istemesiyle mahkemeye taşındı. Uğradığı maddi zararın yaklaşık 150 bin TL'yi bulduğunu belirten Uyaroğlu, en iyi geliri nasıl elde edebileceğini düşündü ve dikkat çekici bir çözüm buldu.

"BU İŞ YERİNİ HALKIN SAĞLIĞI İÇİN AÇTIM"

Nazilli Havadis’e konuşan Uyaroğlu, ilçede böyle bir işletme ihtiyacının olduğunu fark ettiğini belirterek, evinin altına bir seks shop açma kararı aldı. Uyaroğlu, "Birçok kişi bu kararı olumlu karşıladı. Alışveriş yapacaklarını söylediler ve bu alanda çalışmak ya da yardım etmek isteyen çok insan var. Bu iş yerini halkın sağlığını düşünerek açtım" dedi. Nazilli’deki bu sıra dışı karar, bölge halkında hem şaşkınlık hem de merak uyandırdı.