Kızından Deniz Akkaya’ya saldırı: Balkona kilitledi, polisler kurtardı…

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla zaman zaman gündeme gelen ünlü manken Deniz Akkaya şimdi de kızı ile yaşadığı sorunla gündeme geldi. 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü söyleyen Akkaya anlattıkları ile ağızları açık bıraktı. Söz konusu açıklamaların ardından bakanlık ise harekete geçti.

Kızından Deniz Akkaya’ya saldırı: Balkona kilitledi, polisler kurtardı… - Sayfa 1

Sivri diliyle tüm dikkatleri üzerine çeken, sık sık da yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Deniz Akkaya şimdi de kızıyla yaşadığı sorunlarla gündeme geldi.

121
Kızından Deniz Akkaya’ya saldırı: Balkona kilitledi, polisler kurtardı… - Sayfa 2

Her gün başka bir gündem konusuyla ilgili yorum yapan ve keskin açıklamalarıyla öne çıkan Deniz Akkaya twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

221
Kızından Deniz Akkaya’ya saldırı: Balkona kilitledi, polisler kurtardı… - Sayfa 3

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurtdışı planları yaptığını ve fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu dile getirdi.

321
Kızından Deniz Akkaya’ya saldırı: Balkona kilitledi, polisler kurtardı… - Sayfa 4

'BENİ 1,5 SAAT BALKONA KİTLEDİ'

Ardından kızının fiziken kendisine saldırdığını söyleyen Akkaya, "Beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım" açıklamasında bulundu.

421