15 Eki 2024 16:14 Son Güncelleme: 15 Eki 2024 17:56

Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne büyük tepki çekti! Kanal önlem aldı!

Show TV’nin Cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde üvey anne ve oğlu arasında yaşanan ilişki tepki çekti. Bunun üzerine harekete geçen kanal, o sahneleri diziden attı.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi 3. sezonunda da en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz sezon sonunda sürpriz bir sahneyle bitmiş ve Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) yeni sevgilisi Giray'ın (Kaan Taşaner) gizemli sevgilisiyle sohbeti kameraya yansımıştı.

Bu sezon gizemli kadının Giray’ın üvey annesi Heves olduğu ortaya çıkmış ve role Şebnem Dönmez hayat vermeye başlamıştı. Doğa’yla evlenen Giray’ın üvey annesiyle yaşadığı bu ilişki seyircilerden tepki çekti.

KANAL ÖNLEM ALDI

Üvey anne ve oğlu arasında yaşanan ilişkiye gelen şikayetler üzerine kanalın önlem alarak Giray ve Heves’in bazı sahnelerinin atıldığı öğrenildi.

Bu sezon Kızılcık Şerbeti kadrosuna 5 yeni oyuncu dahil olmuştu. Bu isimler arasında önümüzdeki haftalarda Kızılcık Şerbeti’ne veda edecek oyuncular olacağı da konuşuluyor.