Magazin
02 Şub 2024 00:12 Son Güncelleme: 03 Şub 2024 18:29

Kıvanç Tatlıtuğ’un çocukluk fotoğrafı şaşırtmadı! Tıpa tıp aynısı…

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı. Kurt Efe'nin de babasının küçüklüğüne benzerliği netleşmiş oldu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'nin kime benzediği konusu, sonunda çözüme kavuştu. Tatlıtuğ'un mutlu bir evlilik sürdürdüğü Başak Dizer ile birlikte geçirdiği anların ardından, oğlu Kurt Efe'nin çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı ve merak edilen sorulara cevap verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, çekimlerden arta kalan zamanlarda oğlu Kurt Efe'ye zaman ayırarak dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde görüntülenen Kurt Efe, ilk kez net bir şekilde objektiflere takıldı. Babasıyla birlikte samimi anlar yaşayan Efe, babasına sıkıca sarılarak sevgisini gösterdi.

Kurt Efe'nin yüzü ilk kez bu kadar net görüntülenirken, kime benzediği konusu takipçileri tarafından yoğun bir şekilde tartışıldı. Kimi takipçiler, Efe'nin sarışın saçlarına odaklanarak babasına benzediğini düşünürken, diğerleri genel yüz hatlarındaki benzerlikleri üzerinden babasını tekrar gördüklerini belirtti.

Heyecanla beklenen çocukluk fotoğrafı, Kıvanç Tatlıtuğ'un geçmişine ışık tutarak merak edilen sorulara yanıt verdi. Tatlıtuğ'un çocukluk yıllarına ait fotoğrafını görenler, Kurt Efe'nin tıpa tıp babasına benzediği yönünde yorumlar yaptı.