Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Dışarıda görüştükleri ifşa edilen gelin ve damat adayı artık yok - Sayfa 4

DIŞARIDA GÖRÜŞTÜKLERİ İFŞA EDİLDİ
Kısmetse Olur'un Pazartesi günü yayınlanacak olan 49. bölüm fragmanına Öykü Serter'in; "Çok net kurallarımızı açıklamıştım. Yarışmanın en birinci kuralı olan 'dışarıda görüşemezler' kuralını ihlal ettikleri için kırmızı kart gösteriyor ve diskalifiye ediyoruz." sözleri damga vurdu.

423
Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Dışarıda görüştükleri ifşa edilen gelin ve damat adayı artık yok - Sayfa 5

Diskalifiye edilen kişiler büyük bir merakla beklenirken yeni bölüm tanıtımı bizlere ipucunu verdi. Gelin adayları tarafında Yeliz'in, damat adayları tarafından da Erol'un olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

523
Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Dışarıda görüştükleri ifşa edilen gelin ve damat adayı artık yok - Sayfa 6

Bir küs bir barışık şekilde ilişkilerini devam eden Yeliz ve Erol çiftinin diskalifiye edileceği sosyal medyada da konuşuluyordu. Hatta ikili açtıkları canlı yayınlarda diskalifiye olduklarını ima etmiş ve birbirlerine laf sokmayı ihmal etmemişlerdi...

623
Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Dışarıda görüştükleri ifşa edilen gelin ve damat adayı artık yok - Sayfa 7

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yarışmacı olan Şeydanur'un ağzından kaçırdığı sözler programı ifşa etti. O sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gelin adayı Şeydanur Tunç'un 25. bölümde ağzından kaçan 'kurgu' gafı, yetkililerin bölümü kaldırmasına neden oldu. Peki Şeyda ne dedi, Kısmetse Olur gerçekten kurgu mu?

723