Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 3

'ÜNLÜ BİRİ MİSİNİZ Kİ?'

İzmir 40. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada ifade veren müşteki Ahmed Hamdi G., Yağmur Koçak’ın babasının hastanede tedavi gördüğünü belirterek, “Sanığın babasının talebi üzerine oksijen saatini değiştirdim. Babası benden oksijenin seviyesini yükseltmemi isteyince, ben de ona ‘buna doktor karar verir, ben yapamam’ dedim.

317
Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 4

Sanık yanımıza geldi, ‘Babamla ilgilenen kim)’ diye sordu, ben de ‘Ben ilgilendim’ dedim. ‘Bir saniye gelir misin?’ dedi, ‘Şu an işim var bitince geleyim’ dedim. Sert bir şekilde tekrar söyleyince doktor bana ‘İstersen git de bir bak’ dedi. Odaya gittim, sanık ‘Babama böyle davranamazsın’ dedi.

417
Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 5

Ben de ona ‘Siz ünlü birimisiniz ki?’ diye sordum. Ben herkese aynı davranıyorum dedim. Sanık ‘Seni işten attırırım, gösteririm sana’ dedi. Erkekten duymadığım hakaretleri ondan duydum. Sanığa ondan şikayetçi olacağımı söyledim, güvenlik beni dışarıya çıkardı. 155’i aradım, benzer küfürlerine devam ediyordu. Arkamdan gelip omzuma vurdu, omuz attı, sonra da tekme attı. Güvenlik araya girdi. Beyaz kod verdim” dedi.

517
Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 6

'BANA LAF ATIP ‘KISMETSE OLUR’ DİYORDU'

Savunma yapan Yağmur Koçak ise, “Babam müştekinin hasta bakıcı olarak çalıştığı hastanede yatıyordu, durumu ağırdı. Müşteki önceden benimle birkaç kez sigara içmek istedi. Kabul etmedim.

617