Kim Kardashian elbiseye sığamayınca 7 kilo verdi! O anlar olay oldu

Kim Kardashian, bu yılki Met Gala'da giydiği Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesine nasıl sığmaya çalıştığını reality show programında gösterdi. O dönem elbiseye zarar vermekle suçlanan korse markası kurucusu Kardashian, "Ben bir şekil değiştirenim, her şeye sığabilirim" dedi.

Kim Kardashian elbiseye sığamayınca 7 kilo verdi! O anlar olay oldu - Sayfa 1

Kim Kardashian, bu yılki Met Gala’da Marilyn Monroe'nun ikonik kıyafetini giyme görüntülerini The Kardashians adlı reality show programında yayınladı. Görüntülere göre, 41 yaşındaki Amerikalı reality show yıldızı ve girişimci Kardashian, gerçek kıyafetten önce, kıyafetin replikasını denedi. Monroe’nun ikonik kıyafeti, 2016’da Ripley's Believe It or Not adlı şirket tarafından 4,8 milyon dolara satın alınmıştı.

19
Kim Kardashian elbiseye sığamayınca 7 kilo verdi! O anlar olay oldu - Sayfa 2

7 KİLO VERDİ

Kardashian, kıyafetin replikasına girebilse de orijinaline girmekte zorlanınca, Met Gala öncesi 7 kilo vermek zorunda kaldı. Hulu kanalında yayınlanan reality show programında, Kardashian’ın her ne kadar zayıflasa da kıyafete girerken zorlandığı dikkatlerden kaçmadı. Skims adlı korse markasının kurucusu olan Kardashian, “Ben bir şekil değiştirenim, her şeye sığabilirim” ifadesini kullandı.

29
Kim Kardashian elbiseye sığamayınca 7 kilo verdi! O anlar olay oldu - Sayfa 3

Kilo vermesi yetmeyen Kardashian'ın elbisenin altına sıkı bir korse de giydiği görüldü.

39
Kim Kardashian elbiseye sığamayınca 7 kilo verdi! O anlar olay oldu - Sayfa 4

Monroe’nun kıyafetini giyme fikri, Kardashian’ın Vogue’un kapak çekiminde moda editörü / stilist Carlos Nazario ile tanışmasıyla ortaya çıktı.

49