Kilolu halleriyle hafızalara kazınan Adele, eridi bitti! Son halini gören tanıyamıyor - Sayfa 5

Grammy rekortmeni şarkıcı, Harry Styles ve James Corden ile birlikte gittiği Karayipler tatilinde tamamen incelmiş haliyle objektiflere yansıdı.


511
Kilolu halleriyle hafızalara kazınan Adele, eridi bitti! Son halini gören tanıyamıyor - Sayfa 6

Günde 1000 kalori diyetiyle zayıfladı!

Brezilyalı kişisel antrenörü Camila Goodis, geçen ay The Sun gazetesine verdiği röportajda, Adele'in çok fazla spor yapmayı sevmediğini söyleyerek, zayıflığının yüzde 90 oranda diyet yapmasından kaynaklandığını söyledi. Ünlü şarkıcının "sebze suyu ve günde 1000 kalori diyeti"ne bağlı kalarak kilo verdiğini açıkladı.

611
Kilolu halleriyle hafızalara kazınan Adele, eridi bitti! Son halini gören tanıyamıyor - Sayfa 7

Adele'in Sirtfood adlı bir diyeti daha uyguladığından söz edildi. Sirtfood diyeti, zayıflama genini harekete geçirdiği öne sürülen sirtüin proteinini aktive etmeye yarayan yiyeceklerden tüketmeye dayanıyor. İngiltere'deki beslenme uzmanları Aidan Goggins ve Glen Matten tarafından geliştirilen Sirtfood diyeti, bazı yiyeceklerin, vücutta metabolizmayı düzenlemeye yardımcı olduğu ve yaşlanmayı yavaşlatmak için hücre koruması sağladığı iddia edilen bir protein olan sirtüini aktive ettiği ilkesine dayanıyor. Diyetin savunucuları yeşil çay, lahana, yaban mersini, somon ve narenciye gibi sirtüin bakımından zengin yiyecekleri tüketmenin vücuda sabit bir metabolik destek verebileceğini ve hızlı kilo vermeyi sağladığını iddia ediyor.


711
Kilolu halleriyle hafızalara kazınan Adele, eridi bitti! Son halini gören tanıyamıyor - Sayfa 8
811