Medya
31 Ağu 2010 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

KILIÇDAROĞLU'NU EKRANA ÇIKARSINLAR VE PERİŞAN ETSİNLER!

Hangi televizyon kanalın patronu "söyleyeceğim Kılıçdaroğlu'nu ekrana çıkartıp perişan etsinler" dedi?

"Akif’i de (Beki) arayıp söyleyeceğim. Kılıçdaroğlu’nu ekrana çıkarsınlar ve neden ’evet’ demiyor diye perişan etsinler..." Bu cümleleri Kanal 24 patronu Ethem Sancak, Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya’ya dün akşam Merkez Orduevindeki 30 Ağustos resepsiyonunda söyledi.
Akşam Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya bugünkü yazısında resepsiyon ile ilgili yazdı, bu ilginç sohbeti de anlattı. İşte Küçükkaya’nın kaleminden yaşananlar:

"Dünkü yazımda Kılıçdaroğlu’nun, ’Davet gelirse Kanal 24’e çıkarım’ dediğini aktarmıştım. Hemen CHP ile Kanal 24 yöneticileri arasında temas kurulmuş. Ancak net bir program henüz oluşturulamamış. Kanalın patronu Ethem Sancak’la resepsiyonda bunu konuşurken gülümsedi, espriler yaptı ve aynen şunları söyledi:

’Akif’i de (Beki) arayıp söyleyeceğim. Kılıçdaroğlu’nu ekrana çıkarsınlar ve neden ’evet’ demiyor diye perişan etsinler. Kemal Bey benim çok eski arkadaşımdır. Solculuk günlerimden. Milletvekili olmasında da payım vardır. Bir solcunun ’evet’ demekten başka şansı yoktur.’

İşte böyle...

Saatler 23.00’e doğru gelirken, Erol Evgin’in ’Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde’ konseri bitiyordu. Biz de yazımızı yazmak üzere gazeteye dönüyorduk. TSK’da ve sivil-asker ilişkilerinde yeni bir dönem başladı."