Kendimizi hiç seksi hissetmiyoruz dediler, iç çamaşırı modeli oldular!

İngiliz fotoğrafçı Chrissy Sparks, yeni projesiyle kadınların geleneksel güzellik standartlarına uymadan da güzel görünebilecekleri çalışmalara imza atıyor. Yeni projesinde de alopesiyle (saçkıran) mücadele eden kadınları objektiflerin karşısına geçiren Sparks, fotoğraflarını çektiği kadınların, kendilerini bugüne kadar hiç seksi ve çekici hissetmediklerini dile getiriyor.

Kendimizi hiç seksi hissetmiyoruz dediler, iç çamaşırı modeli oldular! - Sayfa 1

Sparks, çektiği özel oda fotoğraflarıyla bütün müşterilerinin kendilerini seksi ve göz kamaştırıcı hissetmesini hedefliyor.

112
Kendimizi hiç seksi hissetmiyoruz dediler, iç çamaşırı modeli oldular! - Sayfa 2

Güzel, çekici ve seksi gözükmek her kadın için önemlidir. Bugün bile fotoğraflarımızı çekerken filtreler kullanıyoruz. İngiltere'de yaşayan Chrissy Sparks ise kendilerine karşı güvenleri kaybetmiş kadınlara güven aşılamaya çalışan bir fotoğrafçı.

212
Kendimizi hiç seksi hissetmiyoruz dediler, iç çamaşırı modeli oldular! - Sayfa 3

Sparks, yeni projesiyle kadınların geleneksel güzellik standartlarına uymadan da muhteşem görünebileceklerini göstermeyi umuyor.

312
Kendimizi hiç seksi hissetmiyoruz dediler, iç çamaşırı modeli oldular! - Sayfa 4

Sparks'ın objektifine poz veren kadınlar ise alopesi hastası. Kadınların çoğu ilk defa perukları olmadan objektiflere poz vermiş.

412