Kelly Brook şöhrete doydu, hayatını değiştiriyor... Adım bile gerçek değil ki! En mutlu olduğum yer

"Benim mutlu olduğum yer bahçem.. Çizmelerimle, makyajsız, saçlarım yukarıda toplanmış... Bir kapak kızı olduğumu ve takvimler için poz verdiğimi düşünmek... Bütün bunlar hep bir yanılsama.. Sanki ben değilmişim gibi..." Bu sözler gencecik yaşında gösteri dünyasına adım adan ve şöhretin zirvesine çıkan güzel bir yıldıza ait.

Kelly Brook şöhrete doydu, hayatını değiştiriyor... Adım bile gerçek değil ki! En mutlu olduğum yer - Sayfa 1

Ama belli ki yıllarca aradığı aşkı bulduktan sonra yaşam felsefesi değişti. Artık o pırıltılı hayattan ve onun getirdiklerinden usul usul uzaklaşmaya karar verdi.

130
Kelly Brook şöhrete doydu, hayatını değiştiriyor... Adım bile gerçek değil ki! En mutlu olduğum yer - Sayfa 2

Zaten önce modelliği sonra da oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Elbette başka bir meslek bilmediğinden bir yandan bir radyoda sunuculuk yapıyor. Bu arada kocasıyla birlikte bir TV kanalı için hazırlanan reality şova da katıldı.

230
Kelly Brook şöhrete doydu, hayatını değiştiriyor... Adım bile gerçek değil ki! En mutlu olduğum yer - Sayfa 3

Ama son birkaç ayda yaptığı açıklamalara bakılırsa günün birinde tasını tarağını toplayıp çok sakin bir hayata yelken açarsa da şaşırmamak gerek. Zaten bunun ilk adımını da çoktan attı bile.

330
Kelly Brook şöhrete doydu, hayatını değiştiriyor... Adım bile gerçek değil ki! En mutlu olduğum yer - Sayfa 4

Şu sıralarda yarışma için Brezilya'da bulunan Kelly Brook, orada çektiği fotoğrafları da sosyal medya sayfasından paylaşıyor.

430