Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 8

ÇOK GÜZEL BİR AİLEYDİK

Eski rol arkadaşlarıyla görüşme fırsatı bulamadıklarını belirten Parlak, "Doğal olarak sette olduğumuz kadar yakın değiliz. Tabii ki hayat, her insanı farklı yaşamlara sürükleyip birbirinden uzaklaştırıyor ama sosyal medyadan bağlantımız var. 'Bizimkiler' dizisinde çok güzel bir aileydik." ifadelerini kullandı. 

815
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 9

BİZ DİZİ ÇEKMEDİK

Parlak: "Fabrika işçisi gibiydik, hep birlikteydik. Biz dizi çekmedik aslında hayatlarımızı yaşadık kısmen. Senaryo gereği biraz espri katarak, biraz da abartarak herkes hayata ucundan orada tutundu." dedi.

915
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 10

ARZ TALEP MESELESİ

Parlak, günümüzde 'Bizimkiler' ve 'Kaygısızlar' gibi dizilerin olmaması hakkında ise, "Koşullarla alakalı, arz talep meselesi olduğunu düşünüyorum. Bugün televizyona baktığımızda daha çok acı ve dram işlerini görüyoruz. Demek ki insanlar bunları izlemek istiyor. Bu yüzden de aile sıcaklığını hissedebildiğimiz diziler artık yapılmıyor." sözlerini kullandı.

1015
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 11

BİRKAÇ KEZ DÜŞÜK YAPTIM

2008'de Ercan Yiğit ile nikah masasına oturan oyuncu, "Zıt kutuplar biribirini çekermiş. Eşim asker emeklisi. Evlendikten kısa bir süre de Elazığ'a tayini çıktı. Maden Dağ'ında iki yıl yaşadık." ifadelerini kullandı. 2014 yılında kızına hamile kaldıktan sektöre ara verdiğini söyleyen Parlak, "Birkaç kez düşük yaptım. Elif Masal ile birlikte yeniden doğdum." dedi.

1115