Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 4

ÇOK BÜYÜK DERSLERDİ

Konservatuar eğitimi almadığını söyleyen Parlak, en büyük şansının birbirinden usta sanatçılar ile çalışması olduğunu  "Bizimkiler' kadrosunu anlatmama zaten gerek yok. Sette çok değerli isimler vardı. Ben de onlardan feyz alıyordum. Oyunculukları ve hayat deneyimleri benim için çok büyük derslerdi." diyerek ifade etti. 

415
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 5

İLK ABSÜRT KOMEDİ İŞLERİNDEN BİRİYDİ

 Parlak'ın 'Kaygısızlar' mecarası ise, Kandemir Konduk'un senaristliğini üstlendiği 'Ana' dizisinin yönetmeni Oğuz Yalçın ile başlamış. Canlandırdığı 'Hostes' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu "Ana' dizisinin ardından Oğuz Yalçın, 'Kaygısızlar'da rol almam için teklifte bulununca seve seve kabul ettim. Türk televizyonlarının ilk absürt komedi işlerinden biriydi." dedi. 

515
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 6

UNUTULMAZ BİR KADROYA SAHİPTİ

Sözlerini sürdüren Parlak "'Bizimkiler' gibi unutulmaz bir kadroya sahipti. Halit Akçatepe'den Ercan Yazgan'a, Ayşen Gruda'dan Çiçek Dilligil'e kadar birbirinden değerli oyuncular vardı.Şoray (Uzun), Ömer (Duran), Tevfik (İnceoğlu) ile güzel bir ekip olduk." ifadelerini kullandı.

615
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 7

'HOSTES' DİYE SESLENENLER OLUYOR

Parlak "Benim dışımda 'Hostes' karakterini canlandıranlar da oldu. Ancak benim dönemimde 'Kültigin' ile 'Hostes'in aşkı revaçta olduğu için en çok akıllarda ben yer edindim sanırım. Hala sokakta 'Hostes' diye seslenenler oluyor." diye konuştu.

715