Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 10

ARZ TALEP MESELESİ

Parlak, günümüzde 'Bizimkiler' ve 'Kaygısızlar' gibi dizilerin olmaması hakkında ise, "Koşullarla alakalı, arz talep meselesi olduğunu düşünüyorum. Bugün televizyona baktığımızda daha çok acı ve dram işlerini görüyoruz. Demek ki insanlar bunları izlemek istiyor. Bu yüzden de aile sıcaklığını hissedebildiğimiz diziler artık yapılmıyor." sözlerini kullandı.

1015
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 11

BİRKAÇ KEZ DÜŞÜK YAPTIM

2008'de Ercan Yiğit ile nikah masasına oturan oyuncu, "Zıt kutuplar biribirini çekermiş. Eşim asker emeklisi. Evlendikten kısa bir süre de Elazığ'a tayini çıktı. Maden Dağ'ında iki yıl yaşadık." ifadelerini kullandı. 2014 yılında kızına hamile kaldıktan sektöre ara verdiğini söyleyen Parlak, "Birkaç kez düşük yaptım. Elif Masal ile birlikte yeniden doğdum." dedi.

1115
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 12

SETTE OLMAYI ÇOK ÖZLEDİM

 Oyunculuğu bırakmadığını söyleyen Parlak, "İki yıl önce geri dönüş yapma durumum vardı ama malum pandemi dönemi sekteye uğrattı bazı şeyleri. Önce manevi açıdan, sonra da maddi açıdan değecek bir proje olmalı. Bugüne kadar 'neden içinde var oldum' dediğim bir proje olmadı. Hepsinden çok keyif aldım, güzel mesajlar vermeye çalıştım. Yine böyle bir proje olursa tabi oynarım. Kamera görmeyi, sette olmayı çok özledim. Oyunculukla ilgili içimde bir birikmişlik var." diye konuştu.

1215
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 13

ÖĞRETMEN OLDU

Çatalca'da yaşadığını belirten oyuncu, "İstanbul'un kalabalığından uzaklaşmak istedik. Çatalca'daki bir okulda yaratıcı drama ve tiyatro öğretmenliği yapıyorum. Birçok disiplini birleştirerek, özgüvenli ve mutlu bireyler yetiştirmeye çalışıyorum." dedi.

1315