Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 84

Müzikle tanışmanız nasıl oldu? Kariyerinizin dönüm noktası nedir?
Doğduğum andan beri müzik ile iç içeyim, babamın bu işte profesyonel olması üstümde tabi ki büyük bir etki yarattı. Onun kliplerini televizyonda görmek, şarkılarını radyoda dinlemek ve binlerce insanin önünde konser verdiğini görmek beni bu işe sürükledi. Kendimi bildim bileli başka bir işe hiç hevesim olmadı, ben bunun için yaratıldığımı düşünüyorum. Bu yolda farklı dönüş noktalarım oldu, en etkileyici olanı herhalde Jokeria parçamdı.

84214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 85

Siz albüm mü yoksa single mı çıkarmayı tercih edersiniz?
Sanat artık çok hızlı tüketiliyor, çok fazla alternatif var. Her hafta Netflix'te yeni bir diziye başladığımız gibi, müzik sektöründede her cuma yeni şarkılarla tanışıyoruz. Bu hızda ben single çıkartmayı tercih ediyorum ama hazır olduğumda Su El Roman parçalarıyla dolu bir albümde çıkartacağım.

85214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 86

Kendinize rakip olarak gördüğünüz bir sanatçı var mı?
Bir sanatçının en büyük avantajı ve gücü kendine öz olmaktır ve ben buna çok önem gösteririm. Benim tarzımda türkiyede müzik yapan başka birini tanımıyorum o yüzden birini kendime rakip olarak görmüyorum çünkü öyle bi durumda aynı olmuş oluruz.

86214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 87

Sahne hayatınız için vazgeçmek zorunda olduğunuz şeyler oldu mu?
Önce bu soruyu hayır cevabı vermek istedim ama evet oldu. Uzun dönem müzik projelerim yüzünden sevdiklerimden, ailemden ve arkadaşlarımdan uzak kalmak zorundaydım. Ben genelde anti sosyal bir yapıya sahibim ve yalnızlığın tadını dolu dolu çıkartırım ama bu ayrılık psikolojimi biraz etkilemiş oldu.

87214