Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 82

Son çalışmanızdan biraz bahsedebilir misiniz?
Son çalışmam benim için bir mucize olarak gelişti. Uzun zamandır bir pop parçası yapmak istiyordum ve karşıma Turaç Berkay çıktı. Kendisi ile ilk instagramdan tanıştık, bana projelerinden bahsetti ve benimle bir proje yapmak istediğini söyledi. O dönem almanyadaydım, istanbula geldiğim gibi hemen stüdyoda buluştuk, bana ‚Çok Sev'in demo versiyonunu dinletti ve daha ilk dinlemede şarkıya hayran kaldım. Çok hızlı bir şekilde kayıtları aldık, mixledik ve klip çektik.

82214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 83

En büyük hayaliniz nedir ve hayallerinizi gerçekleştirebildiniz mi?
En büyük hayalim müziğim ile insanlara dokunmak ve uzun aralıksız müzik severlerime müzik sunmak ve onlarla dünya çapında sahnelerde buluşmak. Daha hayalimin izindeyim, her gün bazen 5, bazen 10 adım, bazense 1 adım hayalime doğru yürüyorum.

83214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 84

Müzikle tanışmanız nasıl oldu? Kariyerinizin dönüm noktası nedir?
Doğduğum andan beri müzik ile iç içeyim, babamın bu işte profesyonel olması üstümde tabi ki büyük bir etki yarattı. Onun kliplerini televizyonda görmek, şarkılarını radyoda dinlemek ve binlerce insanin önünde konser verdiğini görmek beni bu işe sürükledi. Kendimi bildim bileli başka bir işe hiç hevesim olmadı, ben bunun için yaratıldığımı düşünüyorum. Bu yolda farklı dönüş noktalarım oldu, en etkileyici olanı herhalde Jokeria parçamdı.

84214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 85

Siz albüm mü yoksa single mı çıkarmayı tercih edersiniz?
Sanat artık çok hızlı tüketiliyor, çok fazla alternatif var. Her hafta Netflix'te yeni bir diziye başladığımız gibi, müzik sektöründede her cuma yeni şarkılarla tanışıyoruz. Bu hızda ben single çıkartmayı tercih ediyorum ama hazır olduğumda Su El Roman parçalarıyla dolu bir albümde çıkartacağım.

85214