Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 80

Rafet El Roman'ın kızı olan Su El Roman, müzik piyasasına yeni giriş yapmış isimler arasında. Sedat Sarıkaya'ya verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu...

80214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 81

Müzik kariyerinizden biraz bahseder misiniz?
En büyük hedefim ve hayalim her zaman müziğin içinde olmaktı ve hayatımı müzik ile geçindirmekti. 13 yaşında okul grubunda baş solist olarak başladım, ilk bestelerimi 16 yaşında yazmaya başladım, ilk ingilizce parçamı 2019 yılında çıkardım ve ‚Jokeria' isimli ilk türkçe şarkımı 2020'de piyasaya sundum.

81214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 82

Son çalışmanızdan biraz bahsedebilir misiniz?
Son çalışmam benim için bir mucize olarak gelişti. Uzun zamandır bir pop parçası yapmak istiyordum ve karşıma Turaç Berkay çıktı. Kendisi ile ilk instagramdan tanıştık, bana projelerinden bahsetti ve benimle bir proje yapmak istediğini söyledi. O dönem almanyadaydım, istanbula geldiğim gibi hemen stüdyoda buluştuk, bana ‚Çok Sev'in demo versiyonunu dinletti ve daha ilk dinlemede şarkıya hayran kaldım. Çok hızlı bir şekilde kayıtları aldık, mixledik ve klip çektik.

82214
Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğulları kocaman oldu! Babasına değil bakın kime benziyor! - Sayfa 83

En büyük hayaliniz nedir ve hayallerinizi gerçekleştirebildiniz mi?
En büyük hayalim müziğim ile insanlara dokunmak ve uzun aralıksız müzik severlerime müzik sunmak ve onlarla dünya çapında sahnelerde buluşmak. Daha hayalimin izindeyim, her gün bazen 5, bazen 10 adım, bazense 1 adım hayalime doğru yürüyorum.

83214