Kültür Sanat
14 Ara 2016 11:29 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 18:37

Katar kraliyet ailesi üyesi Tani'nin kırmızı yatı Marmaris'te

- Katar kraliyet ailesi üyesi Şeyh Nasır Ahmed Ali el Tani'nin "Ipanema" adlı kırmızı renkli ultra lüks yatı Marmaris'e demirledi

MUĞLA (AA) - Katar Kraliyet Ailesi üyesi Şeyh Nasır Ahmed Ali el Tani'nin 55 metre uzunluğundaki "Ipanema" adlı kırmızı renkli ultra lüks yatı, kışlamak için Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Yat limanındaki bir marinaya kışlamak için demirleyen "Ipanema" adlı ultra lüks yat, kırmızı renginden dolayı görenlerin ilgisini çekti. Vatandaşlar, marina içine sığmadığı için dış iskeleye bağlanan 55 metre uzunluğundaki lüks yatın önünde fotoğraf çektirdi.

Yatın sahibi Katar kraliyet ailesi üyesi Şeyh Nasır Ahmed Ali el Tani'nin yatını görmek için Marmaris'e geldiği ve bir gün ilçede kaldıktan sonra ayrıldığı öğrenildi. Yatın yaz aylarına kadar Marmaris'te kışlayacağı öğrenildi.

Ultra lüks yatta 4 çift kişilik, 2 özel ve 2 ikiz yataklı kamaranın yanı sıra sahibi için tasarlanmış süit ile jakuzileri bulunuyor. Yatın arka kısmı "beach club"e dönüşebiliyor.

Fransız ve İngiliz mobilyaların ağırlıklı verildiği lüks yatta 10 çeşit mermer kullanıldığı ve 22 ayda bitirilen yatın "2016 Monaco Yacht Show"da tanıtıldığı belirtildi.