Kasımpaşa’da 'Recep Tayyip Erdoğan Müzesi' kuruluyor! İşte projeden fotoğraflar ve detaylar - Sayfa 17

Erdoğan'ı eşi Emine Hanım'ın da Başbakan ve Cumhurbaşkanı eşi olduğu dönemlerde yaptığı ziyaretler, etkinlikler ayrı bir şekilde gösteriliyor. Çalışmada ayrıca, tüm aileyi gösteren bir aile ağacı ve yaşadıkları evleri simgeleyen fotoğraf ve hologramlara da yer verilmesi için çalışılıyor.

1719
Kasımpaşa’da 'Recep Tayyip Erdoğan Müzesi' kuruluyor! İşte projeden fotoğraflar ve detaylar - Sayfa 18

Erdoğan'ın futbolculuk günlerinden Pınarhisar Cezaevi'ne, belediye başkanlığından, başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığına hayatının değişik dönemlerinin farklı odalarda gösterilmesi yönünde hazırlık yapılıyor.

1819
Kasımpaşa’da 'Recep Tayyip Erdoğan Müzesi' kuruluyor! İşte projeden fotoğraflar ve detaylar - Sayfa 19

Gelelim işi hangi şirketin yapacağına. Şirketin adı Outdoor Factory (Açıkhava Fabrikası). İktidara yakın bir şirket. 2010 yılında kurulmuş. Tema park sektöründe faaliyet gösteriyor. Türkiye'de Vialand ve Devlet Bahçeli'nin açılışına da katıldığı memleketi Osmaniye'deki Masal Park için çalıştı. Beştepe içinde de yaptığı işler oldu. Kullanılamaz hâle gelen Anka Park'ta da 2017 yılında 56,6 milyon liralık 'açık oyuncak alanı tema işi'ni aldı. (Anka Park işini Murat Ağırel'in Parsel Parsel kitabından öğrendim).

 Şirket Katar'da ve Orta Doğu'da işler yaptı. Şirketin kurucuları Toygar Yedigöz, Suphi Aydıner ve Sinan Cihan. Yedigöz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül de aldı. Toygar Yedigöz'ün organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile de fotoğrafı var. 4 Ağustos 2020 tarihinde Çakıcı'nın hesabından atılan tweet'te "Sn. Çakıcı çok yakın dostları Toygar Yedigöz, Emre Veri, Vahit Kayracı, yakın akrabası Selahattin Yılmaz, yeğeni kadar yakın olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 30 yıllık yakın arkadaşı ve hemşerisi Menderes Saruhan, manevi oğlu Yunus Emre Uçar ile akşam yemeğindeler" denilerek fotoğraf paylaşılmıştı." 

1919