Gündem
25 Ara 2009 08:23 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:01

KANAL D 'HANELER' İÇİN YENİ TİPLEMELER ARIYOR!..

Kanald.com.tr'nin "Benim Tiplemem" yarışması için geri sayım başladı. Birbirinden ilginç tipleme videoları yüklendi, oylamalar sürüyor. İlk 10'a giren adaylar, 25 Aralık Cuma günü(bugün) Kanald.com.tr'de ilan edilecek.


Haneler ekibinden oluşan jüri de 28 Aralık Pazartesi günü İkitelli Tem Stüdyoları'nda değerlendirme yapacak. İlk üçe giren yarışmacılar Haneler'de rol alacak!


Kanald.com.tr'de başlayan "Benim Tiplemem" isimli yarışma ile tiyatro yeteneği olan kişilere ekranların eğlenceli programı Haneler'de rol olma imkanı sunuluyor. Şöyle ki Kanald.com.tr internetin en komik, en eğlenceli, en çarpıcı ve en çok konuşulan tiplemesini seçiyor. Tek yapmanız gereken tiplemenizi tasarladıktan sonra canlandırmak, video kaydı yapıp Kanald.com.tr'ye yüklemek.

Site ziyareçilerinin oylamasına açıldı...

Başvurular tamamlandıktan sonra site yetkililerinin ön elemesinden geçen ve kriterlere uygun olan video görüntüleri, Kanald.com.tr'de yayına verildi. Ardından "Benim Tiplemem" videoları tüm site ziyaretçilerinin oylamasına sunuldu.


İlk 10'a girenler 25 Aralık Cuma günü açıklanacak...
Kanald.com.tr'de ziyaretçiler tarafından oylanan videolar birbiriyle kıyasıya yarışıyor. Oylamalar 25 Aralık Cuma günü bitiyor. İlk 10'a giren adaylar aynı gün Kanald.com.tr'de açıklanacak.


Haneler Jürisi 28 Aralık Pazartesi toplanıyor...
Sitedeki oylama sonucunda ilk 10'a giren adaylar, Haneler ekibinden oluşan jürinin değerlendirmesine tabi tutulacak. Jürinin elemesi sonucunda 1. 2. ve 3. seçilecek. Yarışmada dereceye giren adaylar, Haneler'de bir skeçte rol alacaklar. Jüri üyeleri ise Haneler Yapım Koordinatörü Ahmet Kayımtu ve sevilen oyuncular Fırat Doğruloğlu, Boncuk Yılmaz, Barış Başar, Kamil Güler ve Serhan Ernak'tan oluşuyor.


Değerlendirme kriterleri
Tutarlılık, kendine özgülük, mesaj verebilme, komedi yönünün ağır olması, tasarlanan tiplemenin en iyi şekilde canlandırılması.


Yoğun ilgi gören "Benim Tiplemem" yarışması ile yetenekli kişiler için ekran yolu açılmış olacak.


www.Kanald.com.tr/benimtiplemem.com


http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Pid=5&TypeId=3