Medya
14 Eyl 2008 13:41 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:19

KANAL 7'YE BİR DARBE DE VAKİT'TEN GELDİ!.. VAKİT KANAL 7'DEN HANGİ İSMİ NEYLE SUÇLADI?..

Vakit Gazetesi, Aydın Doğan medyasının suçladığı Kanal 7'deki bir ismi gündeme getirdi

İŞTE VAKİT'İN İNTERNET SİTESİNDE YER ALAN HABER


Mustafa Çelik, Doğan ve konseyine neden sessiz?


Hilton arazisine rezidanslar yapma girişimi, kağıt kaçakçılığı, borsada manipülasyon gibi daha pek çok iddialarla başı dertte olan Aydın Doğan ve paralı silahşörleri, suçlarını bastırmak için Deniz Feneri, Atlas Nehir İletişim A. Ş. ve Kanal 7'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Mustafa Çelik'le ilgili hayali iddiaları gündeme getirmeye devam ediyor.

Hükümetlere şantaj uygulayarak teşvik ve ihale elde etmeye çalışan Doğan Grubu ve konseyi'nin lincine maruz kalan Mustafa Çelik'in sessizliği ise hala devam ediyor.

Geçtiğimiz gün, Deniz Feneri yöneticilerinin ve konseyin bazı üyelerinin bile açıklama yaparak kendileri hakkında ileri sürülen iddialara cevap vererek, Doğan medyasına tepki gösterirken aynı şekilde Doğan'ın paralı silahşörleri ve konseyi tarafından yolsuzluk yaptığı ileri sürülen Mustafa Çelik ise henüz bir açıklama yapmadı.

Mustafa Çelik, çıkarcı kartel basını tarafından, Refah-Yol Hükümeti döneminde gurbetçilere Türkiye'ye araba getirebilme kolaylığı sağlayan `bedelsiz ithalat' için yapılan tanıtım kampanyası paralarını Kanal 7'ye aktarmakla itham edilirken Çelik'in suskunluğu şaşkınlıkla karşılanıyor.