Magazin
22 Şub 2008 14:14 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:58

KANAL 7'DE DİZİ ATAĞI!.... DİZİ FURYASINA KANAL 7 HANGİ DİZİLERLE KATILDI?.... İŞTE O DİZİLER!.....

Dizilerin amansız rekabeti arasına üç yeni dizisi ile Kanal 7 de katılıyor.

Televizyonlarda yayınlanan onlarca dizi içerisinde bazıları izleyicide izleme alışkanlığı yaratırken, bazıları da daha 3. - 4. bölümü göremeden tarihe karışıyor. İzleyicilerin neyi izleyeceğinin formülü hala tam olarak keşfedilmiş değil. Buna rağmen televizyonlar, yılmadan yeni yapımları izleyicinin beğenisine sunmaya devam ediyorlar.


Dizilerin amansız rekabeti arasına üç yeni dizisi ile Kanal 7 de katılıyor. Çocuklarına kavuşamayan bir annenin dramı ile Hicran, iki düşman ailenin bitmez tükenmez kavgalarıyla Sevgili Düşmanım ve hayatın içinden komik durumları anlatan Çorap Söküğü Kanal 7´nin görücüye çıkaracağı yeni dizileri.







22 Mart Cuma günü 19.40´da ekrana gelecek olan Hicran´ın başrollerini ekranların sevilen aktörlerinden Mehmet Çepiç ile Arzu Gamze Kılınç paylaşıyor. Daha önce rol aldığı Sıcak Saatler, İstiklal, Aşkın Dağlarda Gezer, Salkım Hanım´ın Taneleri, Merdoğlu gibi daha pek çok güçlü yapımda gösterdiği performansla izleyiciden tam not alan Mehmet Çepiç ile izleyicilerin Büyük Yalan, Hırsız Polis, Böyle mi Olacaktı? Çiçek Taksi gibi birçok başarılı yapımdan hatırlayacağı Arzu Gamze Kılınç, Hicran´da da izleyicinin gönlünü fethetmeye hazırlanıyorlar. Dizi, bir zamanlar aşkına karşılık vermediği Poyraz´ın, kocasını öldürüp, üç çocuğunu kaçırmasıyla hayatı kararan Hicran´ın, 18 yıl hapis yattıktan sonra yaşadıklarını anlatıyor.





Türk tiyatrosunun yıldız isimlerinden Ayşen Gruda, Ayberk Atilla, Sinan Bengier ve Selahattin Taşdöğen´i bir araya getiren "Sevgili Düşmanım", 25 Şubat Pazartesi 19.40´da ilk bölümüyle Kanal 7´de ekrana gelecek. Dizide ayrıca Kemal Kuruçay, Melek Şahin, Damla Debre gibi sevilen pek çok başarılı oyuncu rol alıyor. Sevgili Dü