Medya
25 Ağu 2008 13:51 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:11

KANAL 7 'YILIN ANNESİ'Nİ SEÇİYOR!.. BİRİNCİ OLAN ANNEYE NE KADAR ÖDÜL VERİLECEK?..

Bir anne, yaşadığı sorunlar karşısında nasıl çözümler üretir? 'Yılın Annesi'nde fedakarlık timsali anneler, sorun çözme yeteneklerini gösterecekler.

Kanal 7, 1 Eylül Pazartesi gününden itibaren yepyeni bir yarışma programını ekrana getirecek. Hafta içi her gün saat 19.55'te ekrana gelecek olan Yarışma Programı "Yılın Annesi", bir annenin yaşadığı her sorun karşısında ne kadar güçlü olabileceğini izleyenlere gösterecek. Endemol Arjantin formatlı "Yılın Annesi"ni, ekranların sevilen yüzü Uğur Arslan sunacak.

ANNELER NASIL SORUN ÇÖZER?
Her kesimden ve her durumdan aday annelerin yer alacağı programda, yaşadıkları her soruna rağmen annelerin problem aşmadaki olağanüstü gücünü izleyenlere gösterecek. Amaç, duygu sömürüsü yapıp, kadınların çaresizliğini göstermek değil aksine bir annenin yaşadığı her sorun karşısında ne kadar güçlü olabileceğini farklı hikayelerle izleyenlere aktarmak olacak.

HAFTA İÇİ HER GÜN
Hafta içi her gün akşam kuşağında yayınlanacak olan programın her bölümünde, 3 anne adayı stüdyoya konuk olacak. 3 annenin yaşam hikâyesi, yaşantısından görüntülerle, yakınları ve çocuklarının anlatımları ile izleyenlere aktarılacak. Annelerin hikâyesi önce stüdyodaki üç uzman ve bir ünlüden oluşan danışmanlar tarafından incelenecek. Daha sonra stüdyodaki seyirciler, annelerin hikayesinden edindikleri izlenimleri yorumlayacaklar. Üç annenin hikayesi görüntü ve yorumlarla anlatıldıktan sonra SMS oylarıyla "Günün Annesi" seçilecek. Haftanın ilk dört gününde seçilen "Günün Anneleri" beşinci günde bir araya gelecekler ve her Cuma akşamı "Haftanın Annesi" seçilecek. "Haftanın Annesi" 5000 YTL para ödülü kazanacak. Her ayın sonunda "Haftanın Anneleri" bir araya gelecekler ve aralarından biri "Ayın Annesi" seçilecek. Her "Ayın Annesi" 10.000 YTL para ödülü kazanacak. Final gecesinde ise tüm ayların anneleri stüdyoda bir araya gelecekler ve içlerinden biri "Yılın Annesi" seçilecek. Finalde seçilecek olan "Yılın Annesi" 100.000 YTL ödül kazanacak.

1 Eylül Pazartesi akşamı Kanal 7 Türkiye'nin fedakar annelerini izleyenlerle buluşturacak. Uğur Arslan'ın sunumuyla "Yılın Annesi" hafta içi her gün saat 19.55'te