Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 8

KISA SÜRE ÖNCE İLAN-I AŞK ETMİŞTİ

Boşanma kararının duyurulmasından yalnızca 4 ay önce Trudeau sosyal medya hesabından eşi Sophie'nin doğum gününü aşk dolu bir paylaşımla kutlamıştı. "Yanımda senden başka hiç kimseyi istemem. Seni seviyorum aşkım" sözlerini kullanan Trudeau'nun çok kısa süre sonra boşanma duyurusu yapması akıllara ihanet iddialarını getirdi.

817
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 9

İHANET İDDİASI GÜNDEMDE

2003 yılında birlikte olmaya başlayan, 2005 yılında evlenen çift, yıllar önce de ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Trudeau'nun başbakanlık görevine gelmeden hemen önce, 2014 yılında katıldığı bir TV programında aldatma sorusuna yanıtı çok konuşulmuştu.

917
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 10

"EVLİLİĞİMİZ MÜKEMMEL DEĞİL"

Röportajda "Evliliğimiz mükemmel değil. Bizim de geçirdiğimiz çok zor zamanlar, inişlerimiz ve çıkışlarımız var. Ama her şeye rağmen Sophie en iyi arkadaşım, partnerim ve aşkım olarak kalmaya devam ediyor" diyen Trudeau "Bazen acıtsa bile birbirimize her zaman dürüst kalmayı tercih ediyoruz" sözlerini kullanmıştı.

1017
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 11

Sunucunun "inişler ve çıkışlar" sözüyle evlilik dışı ilişkileri kastetip kastetmediğini sormasının ardından duraklayan Trudeau buna "Hayır" diye cevap vermiş olsa da o dönem söylentiler dinmemişti.

1117