Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 5

Trudeau çifti, çocuklarının iyiliği için Kanadalılardan şu anda ailenin mahremiyetine saygı duymalarını istedi. Trudeau çiftinin 18 yıllık evliliklerinden 15 yaşında Xavier, 14 yaşında Ella-Grace ve 9 yaşında Hadrien isimli üç çocuğu bulunuyor.

517
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 6

SOPHIE EVİ TERK ETTİ

Boşanma haberi dünya gündemine bomba gibi düşerken ayrılığın detayları da belli olmaya başladı. Buna göre çiftin 3 çocuğu Trudeau'nun ikamet ettiği, başkenti Ottawa'da bulunan Rideau Cottage isimli başbakanlık konutunda yaşamaya devam edecek.

617
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 7

Çocuklarının velayetinin ortak olacağı belirtilirken Sophie'nin boşanma kararının duyurulmasından çok önce eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı başbakanlık konutundan taşındığı öğrenildi.

717
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 8

KISA SÜRE ÖNCE İLAN-I AŞK ETMİŞTİ

Boşanma kararının duyurulmasından yalnızca 4 ay önce Trudeau sosyal medya hesabından eşi Sophie'nin doğum gününü aşk dolu bir paylaşımla kutlamıştı. "Yanımda senden başka hiç kimseyi istemem. Seni seviyorum aşkım" sözlerini kullanan Trudeau'nun çok kısa süre sonra boşanma duyurusu yapması akıllara ihanet iddialarını getirdi.

817