Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 19

Kuşburnu, C vitaminine ek olarak, yüksek düzeyde polifenoller ile A ve E vitaminleri içerir ve bunların tümü bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye ve korumaya yardımcı olur.

1925
Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 20

KİLO KAYBINA YARDIMCI OLUYOR

Araştırmalar kuşburnu çayının kilo vermeye yardımcı olabileceğini gösteriyor. Araştırmalar, Rosa canina bitkisinden elde edilen kuşburnunun, yağ yakma özelliklerine sahip olabilen tilirosid adı verilen bir antioksidanda yüksek olduğunu gösteriyor.

2025
Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 21

Obeziteye yatkın farelerde yapılan 8 haftalık bir çalışmada, %1 kuşburnu özü içeren yüksek yağlı bir diyetle beslenenler, takviye almayan hayvanlardan önemli ölçüde daha az vücut ağırlığı ve mide yağı kazandılar. İnsan araştırmaları da benzer sonuçlar gösteriyor.

2125
Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 22

Aşırı kilolu 32 yetişkinde yapılan 12 haftalık bir çalışmada, günde 100 mg kuşburnu özütü almak, plasebo grubuna kıyasla vücut ağırlığını ve mide yağını önemli ölçüde azalttı. Bununla birlikte, mevcut araştırmalar, çayın değil, konsantre kuşburnu özünün etkileriyle sınırlıdır. Kolajen vücudunuzdaki en bol proteindir ve cildinize esneklik sağlamaktan sorumludur. 

2225