Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor

Kalp hastalıklarını önlüyor, yaşlanma karşıtı etkilere sahip. Vücuttaki iltihabı azaltıyor, Tip 2 diyabetin önlenmesine yardımcı oluyor, kan şekeri seviyesini normalleştiriyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, dolaşımı hızlandırıyor. Üç haftalık kullanımdan sonra osteoartrit ağrısını ve ağrı kesici ilaç ihtiyacını plasebodan daha iyi azaltıyor. Midedeki pH dengesini değiştirerek ülser riskini azaltıyor. Antioksidanlar açısından zengin, kilo vermeye yardımcı oluyor.

Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 1

Yabani gül bitkisinin bir türü olan kuşburnu, yüksek C vitamini oranıyla bağışıklık sistemini destekleyen oldukça önemli gıdalardan biri. Rengi turuncudan morumsu bir siyah tonuna kadar geniş aralıkta bulunan bu meyve, kendine özgü tadı ile oldukça sevilirken marmelatından çayına kadar birbirinden farklı çeşidi ile tüketilebiliyor. İşte kuşburnunun inanılmaz faydaları...

125
Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 2

Zi ying jin de denilen kuşburnu, geleneksel Çin tıbbında böbreklerin çalışmasını düzenlemek ve ishali durdurmak için kullanılır. Toz formlarda da mevcut olan kuşburnu, sağlığık için faydalı olan bir dizi önemli antioksidan (C vitamini, E vitamini, beta-karoten ve likopen) içerir. Alternatif uygulayıcılar ayrıca kuşburnunun çok çeşitli gastrointestinal ve inflamatuar semptomları önleyebileceğine veya tedavi edebileceğine inanmaktadır.

225
Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 3

KUŞBURNU NE İÇİN KULLANILIR?

Alternatif tıpta kuşburnu, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sağlık sorunları için doğal bir çare olarak lanse edilir.

İşte o sağlık sorunlarından bazıları…

Artrit

Sırt ağrısı

Kabızlık

Şeker hastalığı

İshal

Safra taşları

Gut

Ülserler

İdrar yolu enfeksiyonları

325
Kan şekerini düşürüyor, diyabeti önlüyor! Doğal ilaç, bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıları kesiyor - Sayfa 4

Ayrıca kuşburnunun bağışıklık sistemini güçlendirdiği, dolaşımı hızlandırdığı, iltihabı azalttığı ve hatta kalp hastalıklarını önlediği iddia ediliyor. Bu iddialardan bazıları araştırmalarla diğerlerinden daha iyi destekleniyor.

425