Kahveyi böyle içenler yandı: Tehlikedesiniz! - Sayfa 4

 Sağlıklı bir kahvaltı söz konusu olduğunda, göz önünde bulundurulması gereken bir diğer önemli nokta, mümkün olduğunca beyaz ekmekten kaçınmaktır. Beyaz ekmek, besin açısından zengin özelliklerinden arındırılır ve şekerin başka bir versiyonudur. Arıtma işlemi sırasında yüksek B vitamini içeriği kaybolur. 

49
Kahveyi böyle içenler yandı: Tehlikedesiniz! - Sayfa 5

Tam buğday ekmeği çok daha az işlemden geçiyor, bu nedenle iltihabı azaltmaya yardımcı olabilecek B vitaminlerini bozulmamış bir şekilde içerebiliyor.

59
Kahveyi böyle içenler yandı: Tehlikedesiniz! - Sayfa 6

Kahvaltınızın tamamı pastırma, yumurta ve patatesten oluşuyorsa ve sebze içermiyorsa, cildinizin yaşıtlarınıza göre daha hızlı yaşlandığını fark edebilirsiniz. Bazı gıdalardan kaçınmak cildin yaşlanma sürecine yardımcı olabilir, ancak sağlıklı, parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olabilecek gıdalar da vardır. 

69
Kahveyi böyle içenler yandı: Tehlikedesiniz! - Sayfa 7

Meyveler ve sebzeler, sağlıklı cildi desteklemeye yardımcı olabilecek antioksidanlarla yüklüdür. Bu nedenle, yulaf ezmesine çilek veya yumurtaya bir avuç ıspanak eklemek, doygunluğunuzu doğal bir şekilde almanıza yardımcı olabilir.

79