Gündem
16 Şub 2023 22:02 Son Güncelleme: 16 Şub 2023 22:15

Kahramanmaraş'ta Neslihan Kılıç 258 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Depremin üzerinden uzun bir süre geçmesinin ardından müjdeli haberler de gelmeye devam ediyor. Son olarak 258. saatte 20'li yaşlarda olduğu söylenen Neslihan Kılıç isimli genç kadın, Kahramanmaraş’ta enkazdan yaralı olarak çıkartıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybetmişti. Felaketin ardından arama kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Kurtarma çalışmalarından son müjde Kahramanmaraş'tan geldi. Kahramanmaraş'ta bulunan Ebrar Sitesi Z Blok'ta bir ses duyuldu. Ekipler sesin olduğu yerde çalışmalarını yoğunlaştırdı

258. SAAT MUCİZESİ!

AFAD ekiplerinin yoğun çabasının ardından 20'li yaşlarda olduğu söylenen Neslihan Kılıç isimli genç kadın enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. Genç kadının yaralı olarak kurtarılmasının ardından ise ekipler büyük sevinç yaşadı. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.