Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi, Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in başı açık görüntülerini yayınladı ortalık karıştı. Programa sert tepkiler gelirken Gamze Türkmen'den de konuyla ilgili sert açıklama geldi. Avukatı bir açıklama yaptı ve "Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir." denilerek, gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı açıklandı.

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti - Sayfa 1

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in saçları açık, kollarında altınları olduğu bir videoyu ifşaladılar.

18
Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti - Sayfa 2

Ev haliyle yakınlarıyla eğlenen Türkmen'in o hallerini biri magazin programına gönderdi. Hem bu görüntüyü programa atanlara hem de yayımlayan programa tepki yağdı.

28
Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti - Sayfa 3

TLC'de yayınlanan Temizli Avcıları programıyla büyük bir üne kavuşarak sunucu olan Kadir Ezildi, dün Erzurum'da evlenme teklifi ettiği sevgilisiyle hem Erzurum'da hem de İstanbul'da dillere destan birer nişan yapmıştı. 

38
Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti - Sayfa 4

Temizlik takıntısı sayesinde ünlenen ve sunucu olarak ekranda yer almaya başlayan Ezildi, uzun yıllardır kalbi boş olarak biliniyordu.

Geçtiğimiz yaz, birkaç aydır flört ettiği Gamze Türkmen ile nişanlanan Ezildi, nişanda takılan abartılı altınlarla gündeme gelmişti.

48