Kadın vekilin evli yönetmenle yasak aşkı olay oldu

İşçi Partisi Milletvekili Rosie Duffield'in, yasak aşk yaşadığı evli yönetmenle buluşmak için karantina kurallarını hiçe saydığı ortaya çıktı.

Kadın vekilin evli yönetmenle yasak aşkı olay oldu - Sayfa 1

Dünya genelinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında vaka sayısı 6 milyona ulaşırken, pandemiden en çok etkilenen Avrupa ülkelerinden biri olan İngiltere'de skandal patladı. İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın başdanışmanı Dominic Cummings skandalının ardından yenisi patlak verdi.


110
Kadın vekilin evli yönetmenle yasak aşkı olay oldu - Sayfa 2

İngiltere'de ölenlerin sayısı 38 bin 376'ya, Covid-19 saptanan kişi sayısı da 272 bin 826'ya yükseldi. Sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu dönemde yaşanan bir rezalet ise, istifa getirdi. İngiltere'de sokağa çıkma kısıtlamalarına uymadığı gerekçesiyle görevden alınması istenen Başbakan Boris Johnson'ın başdanışmanı Dominic Cummings, hükümetin en kritik isimlerinden biri olarak gösterilmişti. Cummings'in sokağa çıkma kısıtlamalarının yürürlükte olduğu bir dönemde, ailesiyle birlikte anne ve babasını ziyaret ettiğinin ortaya çıkmasıyla başlayan tartışmalar, İngiltere'de son günlerde gündemin bir numaralı maddesini oluşturmuştu.

210
Kadın vekilin evli yönetmenle yasak aşkı olay oldu - Sayfa 3

Şimdiyse yeni bir skandal patlak verdi. Bir İşçi Partisi milletvekili, evli sevgilisiyle gizlice buluşmak için sokağa çıkma kısıtlamalarını ihlal ettiği ortaya çıktı.


310
Kadın vekilin evli yönetmenle yasak aşkı olay oldu - Sayfa 4

İşçi Partisi Milletvekili Rosie Duffield, televizyon yönetmeni sevgilisi James Routh ile buluşmak için koronavirüs kısıtlamalarını ihlal ettiğini itiraf etti.


410