Reklam PR
08 Eki 2013 22:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

KAÇIRDIM DİYE ÜZÜLMEYİN, LİMANGOOUTLET AÇILDI!

Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını %80'e varan indirimlerle sunan limango, yeniliklerinin arasına şimdi de OUTLET'i ekledi.

Türkiye’nin ilk kez limango ile tanıdığı, marka ve ve fiyat avantajıyla yakından takip edilen GARAGE SALE kampanyaları bundan böyle limango OUTLET dikey platformunda sınırlı kampanya sürelerine bağlı kalmadan satışa sunulacak.
limango ana kampanyalarından farklı olarak ürünleri her zaman vitrininde tutacak OUTLET, HIZLI TESLİMAT farkıyla siparişleri kısa sürede adrese ulaştıracak. OUTLET siparişleri aynı gün ya da ertesi gün kargoya verilecek.
Koton, Kiğılı, Roman, Collezione, Defacto, Camel Active, Derimod, Loft, Quiksilver, Samsung, Herry, Fendi, Tepe Home, Karaca, Lee Cooper, U.S. Polo Assn., Steve Madden, Benetton, Calvin Klein, Burts Bees limango OUTLET’de satılan markalardan sadece bazıları...
Düzenli olarak yeni ürün ve markaların ekleneceği limangoOUTLET’te kadın, erkek, bebek, çocuk, ev dekorasyonu, kozmetik ve teknoloji kategorilerinde yer alan binlerce ürün arasından aranılan seçeneklere ulaşmak son derece hızlı ve kolay...
Detaylı filtreleme özelliği ile sizlere keyifli bir alışveriş deneyimi sunan OUTLET avantajlarını yakalamak için www.limango.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
ETİKETLER
#limango outlet