Magazin
11 Eki 2024 13:42 Son Güncelleme: 11 Eki 2024 13:44

Jose Mourinho'nun kızı "yılın düğünü"nde evlenecek

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, kızı Matilde'nin iki gün sürecek düğününde doyasıya eğlenecek. Yüzlerce konuğun davet edildiği organizasyon, üç farklı mekanda yapılacak. Bazı misafirlerin özel jetlerle katılım sağlayacağı düğün, Portekiz'de 'yılın düğünü' olarak adlandırılıyor.

Bu hafta sonu, ünlü teknik direktör Jose Mourinho, kızı Matilde'nin düğünüyle "yılın düğünü" olarak nitelendirilen görkemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Mourinho'nun en büyük çocuğu olan Matilde, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Danny Graham ile babasının doğduğu ve Lizbon yakınlarındaki Setubal'de bulunan Azeitao aile çiftliğinde dünya evine girecek.

Çiftin ilk kez 2016 yılında tanıştığı ve Matilde'nin sevgilisini Portekiz'e götürerek büyükannesi ve büyükbabasıyla tanıştırdığı biliniyor. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında nişanlanan ikili, cumartesi günü nikah masasına oturacak, ancak kutlamalar bununla sınırlı kalmayacak.

Yerel medya, "yılın düğünü" olarak adlandırılan bu etkinliğin iki gün süreceğini, yüzlerce konuğun özel jetlerle geleceğini ve üç farklı mekanda gerçekleştirileceğini bildiriyor.

80 seçkin konukla yemek
The Mag by Flash'ın haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, kutlamalara cuma akşamı düğün mekanına yakın prestijli Jose Maria da Fonseca Evi Müzesi'nde 80 seçkin konuk için düzenlenen bir akşam yemeğiyle başlayacak.

Hafta sonu boyunca daha fazla arkadaş ve aile üyesinin katılımıyla, özel etkinliğe 300'den fazla kişinin gelmesi bekleniyor. Bölgedeki otellerin tamamen dolduğu, bazı misafirlerin özel jetlerle iniş yapacağı ve şoförlü araçlarla ağırlanacağı belirtiliyor.

Resmi tören aile çiftliğinde
Resmi tören cumartesi günü, büyük bir yenileme çalışmasından geçtiği söylenen aile çiftliğinde gerçekleşecek. Resmi davetli listesi açıklanmamış olsa da, 61 yaşındaki Mourinho'nun 28 yaşındaki kızının düğününe birçok önemli ismin katılacağı tahmin ediliyor.

Özel törenin ardından konukları bir başka hareketli gün bekliyor olacak. Pazar günü planları arasında, Lizbon'un 30 dakika dışında yer alan ünlü etkinlik mekanı Herdade do Peru'da bir araya gelmek de bulunuyor.

Uzun süredir ülkesinden uzakta, Londra'da yaşayan Matilde, evliliğini anavatanında ve babasının büyüdüğü yere yakın bir konumda gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

Ağustos 2021'de Conde Nast Moda ve Tasarım Koleji'nden yüksek lisans derecesi alan Matilde, kısa süre önce Stormzy gibi ünlü müşterilere sahip İngiltere merkezli "Matilde Sustainable Jewellery" markasını kurdu ve babasının da sık sık bu takıları kullandığı görülüyor.

Matilde'nin nişanlısı Graham, Londra merkezli emlak danışmanlığı firması Agace ve Graham'ın yöneticisi ve kurucu ortağıdır.